Over ons

Autobedrijf Verkaik Waarder is een bedrijf met een rijke historie, de start was in 1964

Historie

Over ons:

Tja wat valt er nog meer te zeggen over ons bedrijf? Eigenlijk hebben we alles al gemeld.

Het is misschien goed om hier alles samen te vatten:
Autobedrijf Verkaik Waarder staat voor garant voor uw mobiliteit. Dit geld voor uw auto’s, bedrijfsauto’s en aanhangers.
Wij hebben een antwoord op al uw mobiliteit vragen! Onderhoud, schadeherstel, reparatie, remmen, ruitenwissers, banden, APK, inkoop en verkoop van auto’s, bedrijfsauto’s en aanhangwagens , Airco, trekhaak, fietsendrager, vervangend vervoer, brandstof, wasstraat en alle andere onderwerpen die zo gewoon voor ons zijn, dat we er nu even niet op komen…

Onze historie

Autobedrijf Verkaik Waarder is een bedrijf met een rijke historie.

Het bedrijf werd in 1964 opgericht door de heer C.J. Verkaik. Autobedrijf C.J. Verkaik startte als een echte dorpsgarage. Je kon er terecht voor je auto, vrachtauto en landbouwvoertuigen. Vanaf het prille begin is er een tankstation geweest. Er werd gestart met Mobil brandstoffen. Opvallend was dat de heer Verkaik direct personeel in dienst nam in de vorm van een monteur.

Al snel, in 1966, werd het bedrijf uitgebreid met een autoschade herstel afdeling. In 1973 werd deze tak uitgebreid met een eigen spuiterij en een professionele spuitcabine. Deze werden gehuisvest in een stuk nieuwbouw naast het toenmalige woonhuis.

In 1985 deed de huidige eigenaar, Hans Verkaik, zijn intrede. Ondertussen was het bedrijf al gegroeid naar een volwassen bedrijf met 8 man personeel.

In 1990 was het tijd voor een grote verandering. De werkplaats werd geheel vervangen voor een nieuwe en een gedeelte van het autoschade herstelbedrijf werd ook direct aangepakt. Daarnaast werd er een showroom ingericht voor de verkoop van nieuwe auto’s en gebruikte auto’s.
De verkoop van aanhangers is gestart in 1992. Op zich was er in het verleden al meer gedaan op dit gebied, maar in 1992 werden de eerste officiële dealerschappen binnen gehaald en werd deze tak verder uitgebouwd.

Het jaar 2000 was wederom een jaar van grote veranderingen. Het woonhuis ging plat. Hiervoor in de plaats werd de huidige showroom geplaatst. Hiermee werd de bestaande showroom flink uitgebreidt. Daarnaast werd de huidige wasstraat geplaatst en in gebruik genomen. De woning werd boven de showroom en de wasstraat geplaatst.

In 2007 werd besloten om op de eigen locatie geen autoschade herstel activiteiten meer te doen laten plaats vinden. Middels een samenwerkingsverband met een collega worden de autoschade herstel activiteiten van autobedrijf Verkaik op een andere locatie uitgevoerd. Op deze manier kwam er ruimte vrij voor plannen voor de toekomst. Want autobedrijf Verkaik staat niet stil!

In 2010 werd een extra showroom geplaatst. De nieuwe showroom is geheel gericht op de verkoop van aanhangwagens. Het succes van de verkoop en het onderhoud van aanhangwagens werd hiermee gewaarborgd. De showroomcollectie is enorm uitgebreid en klanten hebben in de nieuwe showroom ruimte en overzicht om een goede keus te maken.