Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw auto 100% betrouwbaar is en in topconditie blijft, is het nodig dat er regelmatig met een vakkundig oog naar uw auto gekeken wordt.

In onze werkplaats werken onze technici met moderne apparatuur aan uw auto.
Meer info over onze werkplaats en de bereikbaarheid vind u hier.

Onderhoudsbeurt

Kiest u voor een onderhoudsbeurt van Autobedrijf Verkaik Waarder, dan weet u zeker dat uw auto van top tot teen gecontroleerd wordt. Zo voorkomt u storingen en verhoogt u de betrouwbaarheid. Ook gunstig voor het waardebehoud van uw auto. Daarbij komen alle belangrijke onderdelen aan de orde. Van remmen en banden tot schokdempers, uitlaat en katalysator. Van olieverversen tot vervangen van lucht-, brandstof- en interieurfilter (indien aangegeven door de fabrikant).

U weet dus vooraf precies waar u aan toe bent en wat de kosten zijn. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

Helaas is pech onderweg nooit helemaal uit te sluiten. Gelukkig kunt u dan rekenen op de Autocrew pechhulp, een nieuwe pech-onder-weg service voor -bijna heel- Europa, zie mobiliteitsgarantie .

Airco onderhoud

Wij zijn ‘Stek’ erkend aircobedrijf, middels deze erkenning mogen wij onderhoud/reparatie aan uw airco te mogen uitvoeren. Meer info over onze diensten op aircogebied klik hier.

Aanhanger of caravan onderhoud

Ook voor uw aanhangwagen/caravans bent u bij ons op het juiste adres.
Door de jarenlange ervaring en cursussen zijn wij in staat om ook deze voertuigen te onderhouden en te voorzien van een Bovag onderhoudsinspectierapport en stickers, zodat u ook hiermee veilig een vrachtje kan vervoeren of op vakantie kunt.

Vervangend vervoer

Mocht uw (bestel)auto of aanhanger voor onderhoud moeten maar u kunt ze moeilijk missen, dan hebben wij altijd wel een passend vervangend vervoer voor u klaarstaan. Eventueel halen we de auto op en brengen hem weer terug.