Banden

Winterbanden

Zomerbanden

U kunt bij autobedrijf Verkaik eenvoudig uw banden bestellen tegen de laagste prijs. Zowel voor topmerk autobanden als autobanden van het huismerk bent u bij Autobedrijf Verkaik Waarder aan het juiste adres.

Autobedrijf Verkaik Waarder autobanden en aanhangwagenbanden van alle bekende merken. Zomerbanden, winterbanden, all-season banden, all-weather banden, SUV banden en 4×4 banden: wij leveren ze allemaal!

Bel en bestel en maak gelijk een afspraak bij Autobedrijf Verkaik Waarder om de banden vakkundig te laten monteren!

Onze Winterbanden / zomerbanden service gaat heel ver. Wij wisselen uw banden tijdig, maken uw velgen schoon, balanceren indien nodig en wij slaan uw banden op. Onze afspraakservice garandeert u dat uw banden op tijd worden gewisseld, zodat u nergens aan hoeft te denken!

Zomerbanden en winterbandenservice

Bij Autobedrijf Verkaik te Waarden kunt u uw zomerbanden en winterbanden laten wisselen. Wij hebben ook een eigen opslag, dus daar kunt u ook gebruik van maken indien gewenst. Bel even voor een afspraak en voor een goede totaal service aanbieding.

Als u uw banden bij ons laat wisselen, dan kunnen wij ook zorgen voor de opslag van uw banden tot de volgende bandenwissel.
Tijdens de bandenwissel controleren wij ook meteen uw remmen. We bekijken of de remschijven, de remblokken en de conditie van uw remvloeistof nog voldoende zijn.
En als de winterbandenset door ons gemonteerd wordt, dan checken wij ook meteen uw bandenspanning.
Bij ons als lid van AutoCrew voeren wij een vakkundige inspectie uit aan alle belangrijke onderdelen van uw auto. Hierbij maken wij gebruik van apparatuur en onderdelen van Bosch. Zo bent u altijd verzekerd van gegarandeerde service en kwaliteit.
Ga veilig weg op en laat uw banden wisselen bij ons

Wij bieden deze service aan voor particulieren, bedrijven en leasemaatschappijen.

Belangrijk om te weten: Wij kennen geen wachttijden!