Nieuwe auto

Wij adviseren u graag met de aanschaf van een nieuwe auto. Omdat wij een onafhankelijk autobedrijf zijn, hebben we geen merk voorkeur. Uiteraard blijft de fabrieksgarantie van kracht.

Bedrijfsauto

Omdat u overdag druk aan het werk bent en misschien weinig tijd heeft om naar auto’s te kijken, zijn wij ’s avonds, na een afspraak, graag bereid om u dan te ontvangen.

Occasion

Al onze auto’s worden aangeboden inclusief een aflevering en onderhoudsbeurt met APK en met Bovag garantie.

Occasion

Nieuwe auto of bedrijfsauto

Natuurlijk kunnen wij hier een heel stuk schrijven over wat we kunnen en wat we doen. Maar dat leest u toch niet. Daarom een kort en bondig overzicht.

WIJ STAAN VOOR:

  • Autorijden zonder zorgen
  • Persoonlijke aanpak
  • Korte levertijden
  • Goede afspraken
  • Snelle service

NIEUWE AUTO

Voor de aankoop van een nieuwe of gebruikte personenauto bent u bij ons aan het goede adres. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren in de aanschaf omdat wij een onafhankelijk autobedrijf zijn en omdat wij geen voorkeur hebben. Hierdoor word u de juiste auto aanbevolen. Uiteraard blijft de fabrieksgarantie van kracht.

OVERDAG GEEN TIJD

Omdat u overdag druk aan het werk bent en misschien weinig tijd heeft om naar auto’s te kijken, zijn wij ’s avonds, na een afspraak, graag bereid om u dan te ontvangen.

Veel gestelde vragen

Als ik bij jullie een nieuwe auto koop, hoe werkt het dan met de fabrieksgarantie?
Van “Europa” mag ook het merkonafhankelijke autobedrijf auto’s onderhouden én repareren zónder dat de fabrieksgarantie komt te vervallen. Dat is zelfs tijdens de garantieperiode toegestaan. Alleen als u bij een defect daadwerkelijk een beroep op de garantie doet, eist de fabrikant dat de betreffende reparatie wordt uitgevoerd door een merkdealer. Maar ook in zo’n geval kunt u uw auto gewoon bij ons brengen. Wij zorgen er dan voor dat de merkdealer wordt ingeschakeld, zodat uw garantieclaim probleemloos wordt afgehandeld. U hoeft met uw nieuwe auto dus niet per se terug naar uw merkdealer om uw garantie behouden, maar kunt tussentijds gewoon de service en het vakmanschap van Autobedrijf Verkaik inschakelen.
Welke garantie geven jullie op occasions?
Bij aankoop van een gebruikte personenauto vanaf € 4.500 geeft Autobedrijf Verkaik u altijd BOVAG Garantie. Ook krijgt u deze garantie indien het aankoopbedrag weliswaar minder bedraagt dan € 4.500, maar meer is dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde van de auto.

Sinds 1 november 1998 is voor personenauto’s het BOVAG-garantiebewijs gekoppeld aan de Nationale Auto Pas: de zogenaamde BOVAG Garantiepas . Bij de aanschaf van een occasion vanaf € 4.500 wordt deze pas veelal afgegeven.

Hebben jullie een mobiliteit garantie?
Met BOVAG Pechhulp kunt u altijd rekenen op hulp bij pech onderweg. 7 Dagen per week, 24 uur per dag. Niet alleen in binnen- en buitenland, maar ook in uw eigen woonplaats. Indien mogelijk wordt de reparatie ter plekke uitgevoerd. Lukt dat niet, dan wordt uw auto naar een AD Autobedrijf of indien dichterbij een BOVAG autobedrijf gebracht. Zo nodig krijgt u een vervangende auto, zodat u uw reis kunt vervolgen.

Strandt u in het buitenland? Ook dan bestaat de mogelijkheid voor vervangend vervoer. Bij complexe reparaties kan uw auto naar Nederland wordt gerepatrieerd. De BOVAG Pechhulp zorgt er ook voor dat eventueel noodzakelijke onderdelen bij het autobedrijf in het buitenland komen.

De BOVAG pechhulp kost jaarlijks € 49,95 en maakt lidmaatschap van andere hulpdiensten overbodig. Nog voordeliger wordt het als u een Altijd Oke onderhoudsbeurt bij het AD Autobedrijf laat uit-voeren.
Dan betaalt u voor BOVAG Pechhulp slechts € 19,95.

Wat is NAP?
Duidelijkheid over de kilometerstand van de auto die u wilt kopen. Dat is wat u wilt en dat is waar Autobedrijf Verkaik voor staat, vandaar dat wij zijn aangesloten bij Nationale Auto Pas.

Eén op de achttien gebruikte auto’s in Nederland heeft een opzettelijk teruggedraaide kilometerteller. Stichting Nationale Auto Pas (NAP) bestrijdt en voorkomt tellerfraude en geeft duidelijkheid over de kilometerstand vóórdat u een gebruikte auto koopt.

Als u een gebruikte auto koopt, heeft u behoefte aan betrouwbare informatie. Sinds 1991 verzamelt Stichting NAP de kilometerstanden van bijna alle motorvoertuigen in Nederland. Zo wordt van vrijwel iedere auto, bestelauto, vrachtauto en motorfiets een kilometerhistorie opgebouwd. Als de kilometerstand van een voertuig wordt teruggedraaid, valt dat dus meteen op.

Kan ik mijn auto bij jullie verzekeren?
Indien u uw autoverzekering onderbrengt bij RijGarant profiteert u van een optimale service. RijGarant werkt namelijk samen met Bovemij Verzekeringen, dé verzekeraar van BOVAG. Meer kennis van auto`s en risico`s vindt u nergens!

Bovendien laten RijGarant de verzekerde reparaties uitvoeren bij uw eigen bij BOVAG aangesloten garagebedrijf, Autobedrijf Verkaik, dat uw auto door en door kent. U kunt dus dicht bij huis terecht en uw auto is in vertrouwde handen.

Omdat RijGarant goed gebruik maakt van de kennis van zaken van Bovemij Verzekeringen en van uw eigen garage, kunnen wij u verbazend lage premies aanbieden. Terwijl u juist beter dan ooit verzekerd bent en kunt vertrouwen op een probleemloze schade-afhandeling en een uitstekende service!

De RijGarant Autoverzekering kan alleen gesloten worden bij één van de deelnemende autobedrijven aangesloten bij BOVAG.

Ook voor autoverzekeringen bent u bij Autobedrijf Verkaik aan het juiste adres.