Airco

Onderhoud

De airconditioning zorgt voor een prettig klimaat in de auto. Echter, bij een slecht onderhouden airco-installatie kunnen wanneer men het aircosysteem aanzet, bacteriën, schimmels en andere micro-organismen door de ventilatie in het interieur van de auto terecht komen. Deze micro-organismen kunnen bij mensen, die daarvoor gevoelig zijn, nare allergische reacties veroorzaken, zoals niezen, hoesten en geïrriteerde ogen. Ook kan er door deze vervuiling een onprettige muffe geur ontstaan.

Kortom, uw airco heeft onderhoud nodig om zijn werk goed te kunnen blijven doen. Laat daarom onze specialisten regelmatig uw airco controleren. Tijdens de aircoservice kijken we naar de temperatuur in uw auto en vullen wij uw airco bij, zodat u daarna weer fris op weg kunt.

De voordelen van onze aircoservice:

  • Wijs werken met Bosch-apparatuur, waarmee wij de airco controleren. Wij testen zo of uw aircosysteem naar behoren functioneert.
  • Een schoon interieurfilter zorgt voor gegarandeerd schone en zuivere lucht in uw auto.
  • De interieurfilter van Bosch zorgt voor minder vuilafzetting op de ventilator, de verwarming, het dashboard en de voorruit.

Maak daarom vandaag nog een afspraak bij ons en laat uw airco en interieurfilter nakijken!