Wij leveren veel merken aanhangwagens, nieuw of gebruikt. Zo kunnen wij u altijd een passende aanhanger leveren. Of het nu gaat om een bagagewagen voor de vakantie of een aanhanger voor de bouw of een paarden trailer, wij kunnen U altijd de juiste aanhangwagen leveren.

Over niet standaard oplossingen of speciale wensen kunnen wij u goed van dienst zijn, omdat wij door de jarenlange ervaring precies weten hoe en wat we aan een aanhangwagen kunnen veranderen.

Showroom:

Verkaik Waarder heeft een grote showroom, speciaal voor aanhangwagens. Onze showroom heeft 2 verdiepingen en geeft u een goed beeld van wat er allemaal wordt geleverd op het gebied van aanhangers. Ook andere “trekhaak producten”, zoals fietsendragers of trekhaken zijn aanwezig in onze showroom.

Indien u overdag druk bent en toch wilt komen kijken in onze showroom, dan kan dat ’s avonds op afspraak.

Dealer

Wij hebben een grote voorraad aanhangers, zowel nieuw als gebruikt. Wij zijn dealer van de volgende merken aanhangwagens:

 • Humbaur
 • Eduard
 • Indespention
 • Nelis,
 • Daxara
 • Vlemmix

Onderhoud

Wij hebben speciaal opgeleide monteurs die uw aanhangwagen graag en goed onderhouden zodat u er verzekerd van bent dat uw aanhangwagen altijd in top conditie is op het moment dat U hem wilt gebruiken.
Volgens specificatie van de fabrikant lopen wij uw wagen geheel na. De eventueel te vervangen onderdelen zijn van originele kwaliteit, omdat we vinden dat uw aanhangwagen alleen dan in topconditie kan blijven om voor U een topprestatie te kunnen leveren.

Op reparatie en onderhoud krijgt U uiteraard ook de vertrouwde BOVAG garantie.

Wij zijn door onze jarenlange ervaring tot de conclusie gekomen dat ook uw aanhangwagen moeilijk gemist kan worden, u heeft hem tenslotte gekocht om mee te werken, in dat geval kunnen wij zaterdags een onderhoudsbeurt geven, zodat u uw aanhanger doordeweeks niet hoeft te missen.

Voor kleine reparaties van b.v. een kapotte lichtunit of een defecte stekker kunt u altijd zonder afspraak langs komen dit repareren we direct terwijl u een kopje koffie drinkt.

Mocht het zo zijn dat onderhoud of reparatie aan uw aanhangwagen langer duurt dan gewenst, dan hebben we altijd wel een aanhangwagen staan die u tijdelijk kan gebruiken.

Als u een afspraak heeft gemaakt voor reparatie of onderhoud aan uw aanhanger, maar u kunt hem even niet komen brengen dan halen we de aanhangwagen bij u op en brengen hem desnoods ook weer terug. Dat is wat wij SERVICE noemen!

Website

Wij hebben een speciale website voor onze aanhangwagens. Hier vind u uitgebreide informatie, adviezen, tips en natuurlijk een overzicht van de door ons leverbare modellen. Klik hier: website aanhangwagens

All soorten aanhangers die wij leveren:

Ongeremd
Deze aanhangwagens zijn vaak kleiner omdat het totaalgewicht niet boven de 750 kg mag uitkomen. Meestal mogen deze aanhangwagens zonder een E rijbewijs getrokken worden.
Deze aanhangwagens worden vaak gebruikt voor de hobby klusjes in en om het huis, maar ook door bedrijven die arbeidskrachten hebben zonder E rijbewijs. Voordeel van veel van deze aanhangwagens is dat ze makkelijk te manoeuvreren zijn zowel aan de auto gekoppeld als los naar de b.v. stalling te rijden.
Er zijn vele soorten en maten te verkrijgen en in vele kwaliteiten, wij verkopen alleen aanhangwagens van Nederlands fabricaat, met chassisnummer en gekeurde onderdelen. Want u wilt toch niet uw investering binnen enkele jaren alweer moeten opruimen omdat de kwaliteit tegen viel. Op onze NELIS aanhangwagens geven wij maar liefst 5 jaar garantie en de prijs hiervan zult u zeker mee vallen.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Plateauwagens
Plateauwagens zijn aanhangwagens waar de laadbak zich boven de wielen bevind. Voordeel van deze aanhangwagens is dat de zijboorden open kunnen waardoor het laden en lossen makkelijk gaat en dat er ook pallets met bijvoorbeeld een heftruck geladen kunnen worden.
Plateauwagens zijn in vele uitvoeringen en gewichten leverbaar wij hebben er ongeveer 30 op voorraad staan die veelal direct geleverd kunnen worden zodat uw vervoersprobleem gelijk opgelost is. Kom gerust eens langs en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Bagage aanhangwagen
De bagage aanhanger wordt natuurlijk het meest gebruikt voor kamperen of andere recreatieve doeleinden. Onze bagageaanhangers zijn voorzien van goede schokbrekers. Hierdoor rijden deze aanhangers niet alleen heel comfortabel, maar ook enorm veilig. En dat is natuurlijk wat u zoekt, zeker voor de lange afstand rijders onder ons. Laat u verrassen door de grote inhoud.

U kunt kiezen tussen de verschillende maten, maar ook tussen een geremde of een ongeremde aanhangwagen.

Als hoofdmerk voeren wij Daxara, de nummer 1 van Europa. Daxara heeft behalve kwalitatief goede aanhangwagens ook een doordacht assortiment opties, zoals:

 • Reservewielen
 • Neuswielen
 • Alu rijplanken
 • Disselsloten
 • Imperiaal
 • Fietsgoten voor de imperiaal

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Schamelaanhangwagen
Deze aanhangwagens zijn voorzien van een draaibare vooras. Dit heeft als voordeel dat de wagen stabieler achter het trekkend voertuig aanloopt. Dit soort aanhangwagens zijn vaak langer dan de gewone wagens, maar ook een korte uitvoering is leverbaar.
Een voordeel is dat er op de trekhaak geen grote drukkrachten (kogeldruk) komen als er bijvoorbeeld voorop een groot gewicht staat.
Nadeel van deze wagen is dat het achteruit rijden vaak iets meer stuurmanskunst vergt dan bij een gewone middenas aanhanger…

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Kipper
Kippers zijn in vele maten en gewichten leverbaar. Meestal leveren wij een speciaal werktuig dat voldoet aan de wensen van de gebruiker.
Daarom willen we u graag informeren en adviseren bij de aankoop van deze zo specifieke aanhangwagens. Dit doen we op een tijd die u het meest geschikt is dus ook ‘s avonds of op een ander tijdstip wat u het beste uit komt, daarin zijn wij flexibel.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Autotransporter
Autotransporters zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Dit kan zijn een kleine enkelas aanhangwagen voor bijvoorbeeld het vervoeren van een brommobiel of een smart , tot het vervoeren van 2 auto’s op een aanhangwagen. Wij kunnen alle soorten autotransporters leveren zodat u veilig en makkelijk uw lading kunt vervoeren.
Autotransporters kunnen ook in multitransporter uitvoering geleverd worden zodat u de aanhangwagen voor meerdere doeleinde kunt gebruiken.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Machinetransporter
Machines of kranen zijn er in alle maten en gewichten, voor het vervoer is er ook voor elke machine een aanhangwagen te vinden. Dat kan een standaard aanhangwagen zijn of een speciaal voor uw machine aangepaste aanhangwagen. Wij kunnen u door onze ervaring adviseren welke aanhanger er het beste bij uw vervoerswensen past. Ook voor het aanpassen of wijzigen van uw bestaande aanhanger kunnen wij u van dienst zijn. Dit kan een simpele wijziging zijn, maar ook een veel grotere zoals het aanpassen van de opbouw zodat de machine makkelijker geladen kan worden. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze wens is dat u gemakkelijk en veilig uw waardevolle machine kan vervoeren. Graag nodigen wij u uit om uw wensen kenbaar te maken. Auto- en aanhangwagenbedrijf Verkaik te Waarder raadt voor het echte werk het merk Indespension aan. Machinetransporters van Indespension onderscheiden zich vooral in laadhoogte. De laadhoogte van de machinetransporters van Indespension is namelijk maar 35cm. Dit is ideaal voor het vervoer van bijv. een schaarlift, maar ook van vele andere machines die niet een hoge helling op kunnen. Voordelen van Indespension bij Verkaik Waarder op een rijtje:

 • Laadhoogte van maar 35cm en dus ideaal voor schaarliften
 • Wordt afgeleverd inclusief gemonteerd reservewiel
 • Alle trailers zijn standaard voorzien van een graaf bak platform.
 • Alle trailers zijn standaard voorzien van zware steunpoten op achterklep.
 • Alle trailers zijn standaard voorzien van zware bindogen

De kleinste machinetransporters heeft een laadvermogen van 2.230 kg, de grootste Indespension kan 2.805 kg laden. Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Boottrailer
Het leveren en onderhouden van een boottrailer is bij ons ook mogelijk.
Boottrailers zijn in vele uitvoeringen leverbaar omdat er bijna geen boot hetzelfde is.
Leverbaar van een ongermde uitvoering voor een roeibootje tot een grote tandemasser voor het vervoer van een grote zeilboot of sloep van formaat, alles is mogelijk. Omdat er zo veel mogelijkheden zijn, nemen wij de tijd voor u voor het zoeken naar een geschikte trailer voor uw boot en het pas maken om uw boot er perfect op te krijgen. Hiervoor beschikken wij over diverse steunen en rollen om dit te realiseren.
Omdat een boottrailer weinig gebruikt wordt en bijna altijd met water in aanraking komt is regelmatig onderhoud belangrijk om hem goed te laten functioneren op het moment dat u hem gebruikt, daarom is ook uw boottrailer bij ons in goede handen voor vakkundig onderhoud.
Eventueel kunt u gebruik maken van onze haal en breng service. Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl
Gesloten aanhangwagen
Auto- en aanhangwagenbedrijf Verkaik te Waarder is dealer van het merk Indespension. Wij hebben allerlei gesloten aanhangwagen voor u beschikbaar.

Het merk Indespension wordt door ons gebruikt vanwege het feit dat de aanhangwagens heel compleet worden geleverd. Zo zijn al de Indespension aanhangwagen standaard voorzien van:

 • Licht doorlatend dak
 • Zwaar frame met gietijzer
 • Achterdeuren incl. slot
 • Standaard met steunpoten
 • Standaard met voorsteun
 • Standaard met bindogen binnen de bak

De inhoudsmaten gaan van 2,8M³ tot en met 8,5M³. Er zijn zowel geremde als ongeremde varianten in ons assortiment.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl

Motortrailer
Ook motortrailers kunt u in onze showroom bekijken. Wij voeren motortrailers van het merk Erde. Erde voldoet aan onze kwaliteitsnorm en als extra pluspunt hebben de Erde aanhangwagen een zeer lage laadhoogte.

De motortrailers zijn beschikbaar in diverse maten. Er is ook een model dat geschikt is om 2 motoren te vervoeren.

Meer informatie vind u op verkaik-aanhangwagens.nl